Movie Review

the code-os movie

Gua memang suka tengok movie.
Genre pilihan gua action (ni termasuk la cerita-cerita perang, kung-fu, gaduh-gaduh yang patahkan kaki atau tanggalkan lengan), history, bibliografy, comedy (kadang-kadang la) & dokumentary. Pagi ni lepas je clock-in, gua terus bersoal jawab dengan pakcik Google gua.
Gua tengah cari movie Revolution Os (2001)…tiba2 pakcik gua ni suggest tengok dulu The Code (2003). Pakcik Google gua ni review ok gak movie ni…kira ala-ala dokumentari. Macam tau-tau je gua ni memang minat dokumentari.

Analisis  gua
: Gua memang OS geek.

Advertisements

1 thought on “the code-os movie”

  1. Revolution OS ni mmg dah lama, think quite good as knowledge.. cuma yg pelik masa Stallman dtg Malaysia, dia refuse untuk autograpgh kat video/vcd yg sorg mamat tu bawak ( ori tu )..

    dunno why

    maybe ada isu masa pembikinan movie ni atau selepas dah published…

    anyway good movie.. for our knowledge 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s